Zoek je een gesprekspartner, spreker of workshop?

Voor jezelf

Heb je behoefte aan iemand om mee te sparren over wat je mist of anders zou willen? Wil je je steviger voelen in je werk? Of ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Als je belt of mailt, kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Altijd in de breedte met altijd jijzelf als kernthema.

Voor teams

Zijn er werknemers ziek, kan je team wel een boost gebruiken of is er behoefte aan meer inzicht en scholing? In overleg geef ik een inspirerende training, workshop of lezing. Over waar het leven ook alweer over gaat en wie we zijn als mens. Zodat iedereen meer zicht krijgt op de kracht van zijn of haar menselijke kwaliteiten. Je kunt me bellen of mailen om af te stemmen wat ik voor je kan doen en hoe.

06 41 93 30 32
'Margreet kan dingen zo kort en duidelijk uitleggen. Ik stel dan voor mijn gevoel een hele ingewikkelde vraag en dan legt ze het in twee zinnen zo eenvoudig en helder uit dat ik er soms bijna van in de lach schiet. Dat was alles, oké. En ik kan er altijd mee verder!'Thamar Bus, Zodiak
'Jouw werkwijze heeft mij zo oneindig veel rust bij mezelf gebracht en het vertrouwen in mezelf vergroot. Dat gun ik iedereen.'Desirée van Winden

Mijn praktijk

Ik run een eigen praktijk als psycholoog. ‘Voor iedereen die vastloopt, voelt dat er iets niet klopt of anders wil’. Met als specialisme trauma en burn-out.

De naam van mijn praktijk is Tebéyo. Tebéyo is verbasterd Spaans en betekent ‘ik zie je’.

Bezoek de website